1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

urbantitu2023iunieDambovitapenet, Liga 4 / Socotind sau comparând finalurile de sezon, parcă suntem tentați să credem că a mai venit (și) rândul uneia dintre echipele cu ani buni în eșalonul trei și care încearcă o reconstrucție - sperăm noi, reușită - Urban Titu! Până la urmă, de ce nu? Sezonul trecut - locul 3 în campionatul ligiia 4-a, finalistă a Cupei României INATECH - faza județeană, Urban Titu pare a fi o ”variantă” câștigătoare, mai ales după cum știm cât de iubit fotbalul acolo.



Pentru cei care își amintesc anii buni ai echipei - fie că s-a numit Electrica sau Elsid - cu prezențe notabile în eșalonul trei, dar mai ales de modul în care era ”înconjurată” și sprijinită echipa în mica urbe - n-ar fi exclus să asistăm la o conjugare a forțelor pentru revenirea Urbanului acolo unde ar cam trebui să-i fie locul.

Cum spuneam, sezonul trecut, Urban a terminat pe locul 3, după Recolta Gura Șuții și Roberto Ziduri - care i-au fost de altfel principalele contracandidate și față de care a pierdut teren încă din start!

Dar iată cum arată liniile de clasament ale Urbanului, la finalul sezonului încheiat
3.Urban Titu 30 18 4 8 82-46 58p
Acasă: 15 11 1 3 52-19 34p
Deplasare: 15 7 3 5 30-27 24p


”Una dintre noutățile din lotul Urbanului ar fi portarul Cosmin Curiman. Cartea de vizita a noului nostru goalkeeper este cat se poate de impresionanta. Are peste 200 de jocuri in primele doua ligi” (ACS Urban Titu)”

Tot pe aceeași pagină aflăm și de transferul lui Georgian Verdeș: ”Noul nostru mijlocas a jucat la Steaua Bucuresti (juniori), Utchim Gaesti (Liga a 3-a), Petrolul Valea Mare, Avantul Produlesti, Vointa Visina si Roberto Ziduri (toate Liga a 4-a). Mijlocas central, la nevoie si extrema, a fost coechipiier cu presedintele Mirescu si cu capitanul Dicu la Roberto Ziduri, echipa unde a castigat campionatul si Cupa Romaniei”.

Foto (facebook): Urban Titu

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii