2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dentas167Curios sau nu, înaintea derbiului de sâmbătă, oaspeţii au declanşat... războiul psihologic! Sincer, după „apelul” preşedintelui de la Dentaş, în Adunarea Generală, nu ne aşteptam la o astfel de decizie!

„Dacă va fi delegată o brigadă din Dâmboviţa, nu ne vom prezentăm la meci! NOI vom solicita la AJF Dâmboviţa să delege o brigadă din alt judeţ”... Este „punctul de vedere”, ca să nu-i spunem altfel, al oficialilor de la Dentaş Tărtăşeşti, înaintea meciului cu Recolta Gura Şuţii, din etapa a 19-a! Până aici, nimic ieşit din comun, pentru că n-ar fi nici primul, nici ultimul caz. Dar... atenţie şi aici vine decizia curioasă! Joia trecută, la Adunarea Generală, preşedintele de la Dentaş Tărtăşeşti a făcut apel la conducerea AJF şi CJA Dâmboviţa, pentru... „iertarea” arbitrilor implicaţi în ancheta CCA, privind meciurile amicale din Cipru şi Turcia. Cum cazul este sub jurisdicţia FRF, vorba românului, rămâne cum s-a stabilit! Stăm şi ne întrebăm(!), deşi este simplu de stabilit, cam câte meciuri ale Dentaşului au fost arbitrate de „fluieraşii” din „grup”, de s-a ajuns aşa repede la... ultimatum, de vreme ce n-a reuşit „cacealmaua” ? Nu ne grăbim să-i nominalizăm pe arbitrii şi observatorii celor 17 meciuri din tur ale grupării din Tărtăşeşti, dar orice om cu capul pe umeri face repede un astfel de „calcul”, pentru a vedea „substratul”! Chiar numai o brigadă din „cei 7” putea arbitra meciul Recolta Gura Şuţii - Dentaş Tărtăşeşti? Cu tot respectul pentru munca celor de la Dentaş, faţă de care am avut şi avem un respect deosebit, dar sincer nu ne aşteptam la o astfel de gafă! Sau de ce nu au solicitat acest „moft” încă de joia trecută? Dacă o brigadă cu „fluieraşi” de la... Cuca Măcăii (Argeş), Gura Beliei (Prahova) sau Orbeasca (Teleorman) o să fie mai „atentă” cu una dintre tabere? Eu cred că CJA Dâmboviţa este capabilă să delege o brigadă dâmboviţeană care să arbitreze derbiul de sâmbătă. Altfel, geaba ne zbatem, pentru că... fluierăm a pagubă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii