4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci36Dambovitapenet, Fotbal Județean / Ieri, la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița au fost adoptate o serie de măsuri care vor schimba, cu siguranță, soarta fotbalului dâmbovițean! Vă invităm să le citiți, să le analizați și, dacă vreți, să le comentați! Este pentru prima dată, după mulți ani, când salutăm măsurile adoptate!

 

”Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița din data de 13 aprilie 2021, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 41 alin. (2) din Statut, în prezența majorității membrilor săi, lipsind domnul Ene Mihăiță, fiind invitați Dl. Croitoru Nicolae – Președinte Comisia Tehnică și Dl. Mihai Costin – Departamentul Media & Marketing, adoptă Hotărârea nr. 2 / 13.04.2021

1. Se informează Comitetul Executiv cu privire la videoconferințele avute cu FRF, cu reprezentanții echipelor de Liga 4 și cu cei ai cluburilor care au echipe în campionatele destinate copiilor și juniorilor.

2. Se ia act de cererea de retragere din competiție pentru viitorul sezon a echipei ACS Recolta Gura Șuții 2.

3. Se aprobă afilierea provizorie pentru structura sportivă ACS Phoenix Târgoviște.

4. Se aprobă o schimbare de denumire. AS Voința Crețu devine A.C.S. Voința Crețu.

5. Se aprobă cheltuielile ocazionate de prezența reprezentativei județene U14 la Turneul Speranțelor 2021 – faza 1 organizată la Giurgiu și faza 2 organizată la Strejnic – Prahova.

6. Se aprobă acordarea unor indemnizații simbolice pentru lectorii cursurilor de perfecționare Licența C UEFA și pentru antrenorul și supervizorul selecționatei județene U14.

7. Se aprobă lista de observatori județeni valabilă pentru sezonul 2021, în urma acțiunii de testare și admitere în corpul de observatori, desfășurată în data de 26.02.2021.

8. Se aprobă componența nominală a Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița.

9. Se aprobă Regulamentul de Organizare și Desfășurare a Activității Arbitrilor de Fotbal Dâmbovița, versiunea 2021.

10. Se aprobă Regulamentul Disciplinar al Arbitrilor de Fotbal - Dâmbovița 2021.

11. Se avizează desfășurarea Școlii de arbitri de fotbal în organizarea C.J.A. Dâmbovița, cu avizul CCA/FRF.

12. Se aprobă ca solicitarea de aviz a unei structuri sportive pentru evolua în competițiile unui județ limitrof, să fie taxată cu suma de 5.000 lei.

13. Se ia act și se aprobă și la nivelul județului Dâmbovița Protocolul medical de reluare a competițiilor de fotbal amator emis de FRF și se aprobă sancțiunile pentru încălcarea protocolului medical, valabil pentru sezonul 2020/2021.

14. Se aprobă revocarea din funcția de membru al Comisiei de Apel a domnului Neagu Costinel Leopold și se numește în această funcție domnul Olteanu Cătălin.

15. Se aprobă numirea unui Coordonator IT la nivelul AJF Dâmbovița în persoana domnului Ionuț Gabriel Catană.

16. Se aprobă Regulamentul de evaluare și certificare în vederea participării în Campionatul Județean Liga 4 - Dâmbovița.

17. Se avizează începerea cursurilor pentru obținerea Licenței C – UEFA în organizarea Comisiei Tehnice, cu avizul SFA/FRF.”

Puteți vedea detalii despre toate deciziile adoptate pe linkul de mai jos: 
https://www.frf-ajf.ro/dambovita/stiri/comunicate-ajf-1/hotrrea-comitetului-executiv-13042021-19608.html?fbclid=IwAR1i-vsdMtRGn6VSRQJjVCraPltMr3SwNfnkMFRl10glpcgroIalzpv9TAw

 

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii