5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ciprianajfdbDambovitapenet, Fotbal Județean / După cum v-am anunțat, deja, Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Am dorit să aflăm de la noul conducător al fotbalului județean care va fi primul lucru pe care îl va face în calitate de președinte! Vezi ce a declarat!



”Primul lucru pe care îl voi face va fi o analiză concretă a asociației, la acest moment. Mă refer la documente, contracte, situație financiară, registre etc., pentru a vedea exact unde suntem și a indentifica, astfel, drumul cel mai scurt spre atingerea obiectivelor propuse.” 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii