1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaramoreni6112Dambovitapenet, Liga 3 / Aflate la polii opuși ai clasamentului seriei a 6-a (Flacăra - poziția a treia, oltenii - ”lanterna roșie”), cele două echipe, promiteau totuși un meci plăcut și cu multe goluri, așteptări de altfel confirmate, de-a lungul celor 90 de minute! Până la pauză s-au înscris patru goluri! 

 


Flacăra Moreni - CSU Craiova II 4-2 (2-2)
Au marcat: Cr.Constantin (min.1), T.Calofir (13/11m), Pătulea (51), Neculaescu (66) - Burlacu (26, 35/11m)

Cele două formații au început meciul în următoarele alcătuiri:

Flacăra: Duță - Matei, Floricel, Vîrtej, Cernea - Cr.Constantin, G.Negrea - Păun, T.Calofir, Neculaescu, Pătulea. Au mai jucat: Prundaru și Niță. Antrenor: Gabi Paraschiv.

CSU Craiova II: L.Popescu - Mitran, Dobre, Enache, Zamfir - I.Popescu, Guță, Danciu - Burlacu, Petre, Popa. Antrenor: Ionuț Stancu.

A arbitrat, cu destule scăpări: Ciprian Lică (Constanța), ajutat la cele două linii de Alexandru Chioibașu (Ploiești) și Zoltan Tamași (Od.Secuiesc). Obs.FRF: Petrică Burcea(Giurgiu) și Marian Cătănescu(Craiova).


”Lupii galbeni” au început în forță, deschizând scorul rapid, în chiar primul minut, prin Cristian Constantin. În minutul 13, Tibi Calofir, majorează diferența, transformând o lovitură de pedeapsă (2-0). Oltenii nu se pierd cu firea și reduc din handicap, prin căpitanul echipei - Burlacu (min.26), pentru ca nouă minute mai târziu, acealși jucător să restabilească egalitateam după o lovitură de pedeapsă. La reluare, morenarii ies la fel de hotărâți precum în startul partidei și preiau din nou conducerea, prin Adrian Pătulea (min.51/3-2). Un sfert de oră mai târziu (66), după o frumoasă acțiune de atac, Flacăra se disatanțează, din nou, la două goluri, după reușita lui Claudiu Neculaescu (min.66). O victorie muncită și meritată, care ține Flacăra în disputa pentru un loc în play-off și, de ce nu, pentru promovare!

Etapa viitoare, vom avea parte de un meci interesant: Sporting Roșiorii de Vede - Flacăra Moreni!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii