1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iliescuiasca11Dambovitapenet, Liga 3 / Cel puțin până la fluierul final al meciurilor de pe Patrana și Potcoava, Flacăra Moreni va rămâne în fotoliul de lider al serie a 6-a!  Meciul a fost dominat, categoric, de băieții lui Gabi Paraschiv, care și-au trecut, fără prea mari probleme, cele trei puncte în cont, deși din minutul 68 a evoluat în 10 jucători!



Atunci, a fost eliminat Dragoș Cernea - pentru două cartonașe galbene și trmiterea în tribună a lui Paraschiv (n.r. - jucătorii fiind dirijați de pe banca tehnică de către secundul George Preda). Omul meciului a fost de departe, Andrei Iliescu, autorul celor 3 goluri! ”Iască” se dovedește a fi în continuare omul numărul unu al morenarilor! 

Flacăra Moreni - CSO Filiași 3-1 (3-1)
Au marcat: A.Iliescu (min.19, 34, 45) - Poiană (min.22)


Etapa viitoare, ”lupii galbeni” se deplasează la Vedița Colonești - pentru încă un meci cu implicații majore în configurația podiumului seriei!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii