4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ziduriechipaiulie2020Astăzi , sunt programate meciurile etapei a treia (ultima) din miniturneele pentru promovarea în Liga a 3-a. Roberto Ziduri - reprezentanta județului nostru întâlnește, în meci decisiv, campioana județului Argeș - Voința Budeasa, echipă care îi are în componență pe Iulian Tameș (un mijlocaș ofensiv cu 5 selecții la naționala României și Cristi Irimia (fundaș - cu două prezența la naționala U21).

 

Urmărind ceva mai atent, clasamentele celorlalte grupe, credem că și în caz de egalitate, dacă nu cumva și înfrângere după loviurile de departajare, dâmbovițenii au un atu în plus, în ceea ce privește promovarea, chiar și de pe locul 2! Oricum, credem că trupa pregătită de Gusti Voinea se va prezenta astă seară la înălțimea așteptărilor și va reuși să revină din Zăvoi cu obiectivul îndeplinit - promovarea în Liga a 3-a și încasarea primei pusă la bătaie de finanțatorul Dan Negriloaia (n.r. - din surse, undeva la 50.000 de lei)! Lotul campioanei noastre se află de ieri, la Rm.Vâlcea, în vederea întâlnirii de astăzi, programată de la ora 17,30. 

Regiunea 5 Sud-Vest
Unirea Tricolor Dăbuleni - Voința Budeasa  0-4
Roberto Ziduri - Unirea Tricolor Dăbuleni Dăbuleni 4-0

Clasament
1-2. Ziduri 1 1 0 0 4-0 3
Budeasa 1 1 0 0 4-0 3
3.Dăbuleni 2 0 0 2 0-8 0

Astăzi, în ultimul meci: Voința Budeasa- Roberto Ziduri (Ionuț Coza, Cernica - Ionel Dumitru, Gherghița, PH și Florin Păunescu, Rm.Vâlcea; Obs.FRF: FEvronia Ion, Craiova și Mihai Duras, Fieni.

Foto. fotbaljudetean.info

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii