1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciflacarapucioasa20098După ce FRF a schimbat și data până la care AjF-urile sunt obligate să comunice campioanele județene și echipele care va reprezenta județele în fazele superioare ale Cupei României, Răzvan Burleanu, președintele federației de fotbal a precizat că meciurile din cele 14 mini-turnee se vor disputa între 1-9 august, pe terenuri neutre.



Sezonul 2020-2021 al Ligii a 3-a va debuta pe 29 august, dată până la care se vor desfășura trei tururi din Cupa României (n.r. - AJF-urile sunt obligate ca până la 5 august să transmită și numele echipelor care vor reprezenta județele în fazele superioare ale Cupei României).

Reamintim că în loc de 21 de echipe vor promova doar 14, însă, în cazul în care seriile de Liga 3 din noul sezon nu vor fi complete, atunci FRF va permite și celor mai bune locuri 2 din aceste mini-turnee să acceadă pe locurile vacante din al treilea eșalon, pe baza unor criterii stabilite cu golaveraj, cartonașe galbene, etc.

Conform acestor planuri, noul sezon de Liga 3 va avea cinci serii a câte 18 echipe, în loc de 16 câte au fost în ultimele ediții.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii