1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaratractorulcetateSeria a 3-a, din eșalonul trei, din care fac parte și echipele dâmbovițene Flacăra Moreni și FC Pucioasa, a pierdut o echipă, înainte de reluarea sezonului competițional. Conform regulamentului - în cazul unui abandon sau excluderi în timpul sezonului, sancţiunea obilgatorie este retrogradarea în ultima ligă a judeţului din care face parte.



”ACS Tractorul Cetate nu mai evoluează în Liga a 3-a şi vom avea doar echipă la Liga 4, unde vom încerca să aducem, pe lângă jucătorii cu experienţă care sunt la echipă, câţiva copii de viitor”, a anunţat clubul doljean pe pagina sa de facebook. Totuşi, regulamentul spune clar că în cazul unui abandon sau excluderi în timpul sezonului sancţiunea să fie retrogradarea în ultima ligă a judeţului din care face parte. Doljul are Liga a 5-a ca ultimă competiţie, acolo unde ar trebui, în mod normal, să ajungă Tractorul Cetate. ”Echipa de la Dunăre era pe penultimul loc la jumătatea sezonului, cu 10 puncte, dar a fost bântuită de tot felul de probleme în tur. Jucătorii şi antrenorii nu au fost plătiţi, nu au existat nici măcar bani pentru deplasări sau antrenamente, au existat chiar acuze de blaturi pentru pariuri, doi dintre foştii jucători, Stoichiţoiu şi Geo Mişu, dezvăluind chiar că au fost contactaţi de anumite persoane în acest sens”, notează ”liga2.prosport.ro”.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii