1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalFlacăra Moreni - liderul seriei a 3-a, a susținut, ieri, un meci extrem de dificil, în deplasare, la Slatina, una dintre contracandidatele la promovare în eșalonul secund,. Din păcate, dâmbovițenii nu au rezistat mai mult de o repriză și în partea secundă a fost deranj mare la poarta lui Duță!



CSM Slatina - Flacăra Moreni 5-1 (2-1)
Au marcat: Cosmin Căpățînă (min.20), Vlada (44), V.Gheorghe (47/din 11m) - Lețu (22). Cartonașe galbene: Cernea (19), Lețu (36, 75). Eliminat: Lețu (min.75 - cumul de cartonașe).

Prima ocazie aparține morenarilor (min.5), dar șutul lui Lețu, care se debarasează ușor de Grecu, trece pe lângă poartă. În replică, gazdele atacă, au șanse, dar V.Gheorghe este blocat (8) sau lovitura liberă a Căpățînă, de la 25 metri, este deviată în corner (16). Primul gol cade la doar patru minute (20), la centrarea lui C.Radu, reluată puternic în plasă de Căpățînă, venit în viteză (1-0). ”Lupii galbeni” egalează rapid, la o pătrundere a lui Lețu, pe aripa dreaptă, încheiată cu un șut, deviat din stâlpul porții în plasă (min.22, scor 1-1). Slătinenii se păot desprinde din nou, dar mingea ori trece peste transversală (min.26), ori pe lângă poartă (32)! Cu doar un minut înaite de pauză, Vlada centrează, iar Căpățînă deviază în plasă, pentru 2-1... La reluare, în primul minut de după pauză, gazdele beneficiază de o lovitură de pedeapsă, transformată precis de Vasile Gheorghe și CSM Slatina se desprinde, se pare, decisiv pe tabela de marcaj (47, scor 3-1)... Cinci minute mai târziu, Vlada primește pe un culoar, în adâncime, pătrunde, fața în față cu portarul, dar Duță scoate salvator în corner (50). Peste doar un minut, Duță scoate din nou, peste transversală, mingea șutată de C.Radu și pe care... scria ”gol” (51)! Necșulescu manjorează diferența (min.71), consfințind o victorie clară pentru slătineni, dar ultimul ”cuvânt” îl are V.Gheorghe (90+5), care închide tabela la 5-1...

CSM Slatina: Grecu - Toma Bodri, Cotigă, Panait, Demici, Dorin Toma (Țurlea), Vasile Gheorghe, Căpăţînă (Grigore), Necşulescu (Capătă), Constantin Radu, Marian Vlada (Ceapă). Antrenor: Mihai Ianovschi.

Flacăra Moreni: Duță - Costache, Matei, Oaie, Cernea, Vîrtej, Calofir, Anton (Drăgan), Zidăroiu (Petculescu), Niculăescu, Lețu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii