1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacarapucioasaoct2019okLiga 3 / Așa cum am anticipat, întâlnirea a fost una extrem de încinsă, dar până la un anumit punct! Asta pentru că ambele echipe au vizat cele trei puncte, pentru că remiza parcă n-ar fi convenit nimănui, mai ales amfitrionilor, în luptă directă pentru poziția de lideri ai seriei! Spunem până la un punct, pentru că, pe parcurs, echilibrul numeric s-a rupt în teren! Vezi filmul jocului!



Flacăra Moreni - FC Pucioasa 3-0 (0-0)
Au marcat: Calofir (57), Iliescu (71), Lețu (90+4). Eliminați: Narcis Marina (65) și Robert Călin (80) - ambii pentru al doilea cartonaș galben, fiecare.

Cei doi antrenori au început meciul cu următoarele distribuții:
Flacăra Moreni: Duță - Costache, E.Matei, Vîrtej, D.Cernea, Zidăroiu (58 - Iul.Drăgan), I.Constantin (78 - Petculescu), T.Calofir, C.Anton, Niculăescu, A.Iliescu. Au mai jucat: Iul.Drăgan, Petculescu, Fl.Lețu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

FC Pucioasa: Priseceanu - Călin, Ilie, Georgescu, Marina, Grigorescu, V.Parghel, Diță, Grigore, Iamandache, A.Nisipeanu. Au mai jucat: Tilică, Lungeanu. Antrenor: Romulus Ciobanu.

Am notat câteva dintre fazele ceva mai ”fierbinți”, în ciuda vremii destule de rece...
Min.8: centrare Zidăroiu, reluare cu capul de către Iliescu, puțin peste transversală, de la circa 10 metri...

Min.10: șut I.Constantin, de la 18-20 de metri, la doar câțiva centimetri de vinclul porții lui Priseceanu...

Min.19: Iamandache îl pune la grea încercare pe Duță, șutând din întoarece, din careul mic, dar portarul morenar scoate cu un reflex de ultim moment!

Min.30: Calofir trimite sub transversală, dar Priseceanu scoate, oportun, de sub bară, în corner!

Pauză, cu tabela de marcaj neschimbată...

În fine, pică și golul: șut, din întoarcere Andrei Iliescu - respinge Priseceanu și Tibi Calofir, pe fază, trimite puternic în plasă pentru 1-0 (min.57)...

”Iască” Iliescu nu putea rămâne fără gol marcat, după ce a dat pasa decisivă la deschiderea tabelei: dribling prelungit în careul oaspeților, încheiat cu un șut, fără replică pentru Priseceanu (2-0, min.71)...

Fl.Lețu închide tabela de marcaj, consfințind a cincea reușită consecutivă pentru morenari. În concluzie, o victorie meritată pentru ”lupii galbeni”, care trebuie să recunoaștem au jucat la victorie, rămânând astfel, să nu ne mirăm, în cursa pentru... promovare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii