1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001fcbrasov1593”Lupii galbeni” sub Tâmpa / Cu doar câteva minute în urmă, s-a încheiat meciul de pe stadionul ”Silviu Ploieșteanu”, din Brașov, dintre St.Roșu și Flacăra Moreni. Vă prezentăm scorul și filmul jocului, cu cele mai importante faze! Bravo, Flacăra! Bravo, Gabi Paraschiv! 



St.Roșu Brașov - Flacăra Moreni 0-1 (0-1)
A marcat: Cl.Niculăescu (min.32)

Două galerii extrem de gălăgioase au creat o atomsferă de mare meci, între două echipe de tradiție din fotbalul românesc, chiar dacă s-a jucat în eșalonul trei!

Gabi Paraschiv a început cu următorul ”11”: Duță - Costache, E.Matei, Vîrtej, D.Cernea - T.Calofir, C.Anton, Zidăroiu (72 - A.Negrea), I.Drăgan (76 - Petculescu), Niculaescu (57 - Ilie) - Fl.Lețu (63 - Iliescu).

Primul sfert de oră s-a scurs pe fondul unei perioade de tatonare, cu câteva acțiuni mai clare pentru morenari, dar neconcretizate pe tabela de marcaj. Prima ocazie notabilă apare abia în minutul 24, când Horia Popa șutează puternic de la 25 de metri, sub transversală, de unde scoate spectaculos Duță! Și totuși, cei care deschid scorul sunt morenarii, prin Claudiu Niculăescu (min.32) - cu un șut de excepție, fără replică pentru portarul brașovean (1-0)! Cu trei minute înainte de pauză, putea fi 2-0 pentru Flacăra, dar Cășlariu - portarul gazdelor, ține Steagu în meci, salvând miraculos, de la doar 6-7 metri, o minge pe care scria... gol! Prima repriză se încheie tot cu o intervenție de ultim moment a lui Cășlariu, care slavează din picioarele lui Niculăescu, la doi pași de stâlpul porții brașovene! Și după revenirea de la vestiare, tot morenarii sunt mai insistenți - prima ocazie având-o Zidăroiu, dar este blocat, în ultimă instanță, ca la hochei! Abia intrat în teren, Iliescu (min.65) are șansa desprinderii, dar trimite cu puțin ”peste”, la centarea lui Ilie... Morenarii reduc motoarele și gazdele profită, atacă - dar Cristescu trimite cu capul peste poartă, din careul mic... În sfârșit, fluier final și ”lupii galbeni” vin de sub Tâmpa cu 3 puncte mari care țin Flacăra în lupta pentru promovare, după a patra victorie consecutivă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii