0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meciflacarapucioasa2145Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a decis, conform art.36 din Statut, echipele care vor continua în Liga a 3-a, ele fiind beneficiarele celor trei locuri vacante, pentru sezonul competițional 2019-2020, care va debuta pe 24 august.



„În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF, a hotărât:

Aprobă referatul Managerului Direcției Competiții a FRF cu privire la completarea locurilor vacante din cadrul Ligii 3, ediția 2019/2020, rămase ca urmare a neînscrierii în competiție a 3 cluburi care dețineau dreptul de participare în campionatul național Liga 3, cu următoarele cluburi: ACS FC AGRICOLA BORCEA, LPS CETATE DEVA, CS ATLETIC BRADU (actual ACS VEDIȚA COLONEȘTI)”, se arată în hotărârea Comitetului de Urgență. Reamintim că Agricola Borcea a retrogradat ca fiind echipă de pe locul 12 cu cel mai slab punctaj, iar Atletic Bradu și LPS Cetate Deva au terminat sezonul competițional pe locul 13 în seriile a 3-a, respectiv a 4-a. Noul sezon competițional va debuta pe 24 august, în același sistem - 5 serii a câte 16 echipe fiecare, urmând ca primele clasate să promoveze în Liga a 2-a, iar ocupantele locurilor 13-16 și echipa cu cel mai mic punctaj de pe locul 12, să retrogradeze în Liga a 4-a.

P.S. Cu doar 3 zile înainte de startul Ligii a 2-a, Luceafărul Oradea s-a restras din campionat! Locul său va fi luat, conform regulamentului, de către Energeticianul - prima echipă aflată sub ”linia retrogradării”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii