1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)
antrenamentflacara2019varaIeri, la baza proprie, a avut loc reunirea lotului, sub conducerea antrenorului Gabriel Paraschiv. Urmează un stagiu de pregătire centralizat, după care sunt programate o serie de meciuri amicale. Flacăra Moreni a renunțat la 4 jucători, zilele următoare urmând să ne fie prezentate noutățile din lot.

Jucătorii vor efectua antrenamente zilnice, până pe 29 iulie, după care vor intra într-un stagiu de pregătire, pe plan local, până pe 3 august. Vizita medicală va fi efectuată în perioada 30 iulie -1 august. Flacăra Moreni va disputa mai multe jocuri de pregătire începând cu data de 24 iulie, adversarii urmând a fi prezentați zilele următoare. În privința lotului, ar fi de notat faptul că ”lupii galbeni” au încetat colaborarea cu Mădălin Sîrbu, Cosmin Dinu, Daniel Roman și Alberto Rosciugă. Noutățile din lot vor fi prezentate duppă oficializarea transferurilor.

Foto (facebook).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii