1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

01flacaramoreni2112Sezonul 2019/2020 este unul de... tranzit, pentru Flacăra Moreni, pentru că cel care va urma va fi unul dominat de o încărcătură emoțională înaintea celui în care ”lupii galbeni” de pe Cricovul Dulce vor sărbători 100 de existență! Ce urmează? Deocamdată... pregătiri normale, pentru un sezon care să propulseze Flacăra Moreni către disputa promovării!



Clubul de pe malurile Cricovului Dulce se află la... 3 pași de Centenar și nu vedem cum ”lupii galbeni” n-ar încerca, măcar, din vreme, ca sărbătorirea Centenarului să o facă în eșalonul secund, acolo unde Flacăra Moreni a fost decenii la rând, cea mai veche echipă!... Deocamdată, Gabi Paraschiv se pregătește pentru sezonul care urmează - până la urmă... cel mai greu! Reunirea lotului a fost stabilită pentru 17 iulie, pentru ca între 29 iulie-3 august, ”lupii” să intre într-o scurtă perioadă de pregătire centralizată. V-am anunțat deja că de Flacăra sunt interesați 4 jucători de la FC Pucioasa - echipă care ar urma să-și schimbe din nou locația, de pe Dealul Patrana, la... Ulmi - după cum notează ”db-sport.ro”! Așa că nu mai este de mirare de ce Duță (portar), I.Constantin (fundaș), Calofir (mijlocaș) și Lețu (atacant) - sunt în tratative cu Flacăra Moreni! Ei bine, ”zvonuri” ar mai fi - în mare parte confirmate marți, la... Memorialul ”Gicu Dobrin”, de la Valea Lungă, unde am aflat că tot în ”discuții” cu Flacăra se află încă 3 fotbaliști de primă mână: Denis Ispas (Farul), Ionuț Petculescu (Național Sebiș) și Adrian Grigore (Rapid București)!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii