1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

01flacaramoreni2112Liga 3 / Cu doar câteva minute în urmă, s-a încheiat meciul de la Moreni, dintre Flacăra și Viitorul Domnești, din cadrul etapei a 26-a, seria a 3-a, Liga a 3-a. Vă prezentăm rezultatul final, marcatorii și scorurile înregistrate în celelalte meciuri jucate astăzi!



Flacăra Moreni - Viitorul Domnești 3-0 (1-0). Au marcat: M.Zidăroiu (min.27 - din 11m), Roman (49) și Oprescu (66). ”Lupii galbeni” au început în forță, au dominat meciul, dar s-au și întrecut în ratări, unele chiar copilărești, dacă nu cumva... imposibile! Chiar dacă oaspeții au atacat sporadic, din păcate, trebuie să recunoaștem că am avut parte și de multe greșeli, multe gafe și de ce nu... destule stângăcii, meciul având pe alocuri aspectul unuia de ligă județeană... Scorul a fost deschis dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată precis de Marius Zidăroiu (min.27), care trăiește la la Flacăra a... doua tinerețe fotbalistică, fiind și golgheterul ”lupilor galbeni”, cu 9 reușite! La doar patru minute de la reluare, Roman a majorat scorul, după care A.Negrea a ratat o lovitură de pedeapsă (min.52). Tabela a fost închisă de Oprescu (66), cu o lovitură de cap, dar să mai notăm că a mai avut un gol anulat pe final. A fost o repriză, parcă... total diferită față de prima și până la urmă, ”lupii galbeni” continuă seria bună, ocupând locul... 3 în clasamentul returului, cu 24 de puncte (21-12), după Turris Tr.Măgurele 25p și FCM Alexandria 24p (22-9)!

Tot astăzi, în seria a 3-a:
Universitatea Craiova - CSU Craiova II 0-3
Atletic Bradu - Hermannstadt Sibiu II 3-2
FC Voluntari II - CSO Filiași 1-4
FCM Alexandria - Astra Giurgiu II 3-1

De la ora 19,00, se joacă Turris Tr.Măgurele - Unirea Bascov. Vom reveni cu marcatorii și clasamentul actualizat!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii