1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

enescuDănuț Enescu (29 ani) reprezintă prima achiziție făcută de FC Aninoasa în această iarnă. Cel mai nou component din lotul lui Cristian Bălașa este mijlocaș central, iar ultima echipă la care a jucat a fost Metalul Reșița.

Cum a evoluat sezoane bune la formații din primele două ligii ale țării, Enescu s-a acomodat rapid cu atmosfera din echipa noastră. “Am venit la Aninoasa să joc din nou fotbal, după ce am avut parte de o accidentare dură la Reșița. Sper să ajut echipa să-și îndeplinesacă obiectivele la finalul sezonului. Vreau să mulțumesc pe această cale domnilor Cristian Mitrea (președintele clubului) și Cristian Bălașa (antrenor) pentru că mi-au oferit șansa de a juca din nou fotbal. Aici am găsit o echipă frumoasă și un grup unit, în cadrul căruia performanța este cuvântul de ordine. M-am acomodat repede cu atmosfera și colegii. Voi trage din greu să ajung la cea mai bună formă”, ne-a precizat Dănuț Enescu. Cel mai nou jucător al Aninoasei a făcut junioratul la Chindia Târgoviște și Dinamo București, iar pe lângă Metalul Reșița a mai bifat echipe precum Conpet Ploiești, Petrolul Ploiești și Oțelul Galați.

Testul cu Concordia II Chiajna a fost anulat
FC Aninoasa nu va mai susține, miercuri, meciul amical cu Concordia II Chiajna. Testul de verificare cu ilfovenii a fost anulat din cauza lipsei de efectiv a grupării ilfovene, potrivit informării venite din partea echipei adverse. În condițiile existente, jucătorii Aninoasei vor susține al doilea joc de pregătire al iernii, pe 11 februraie, împotriva Voinței Crevedia. De asemenea, pe 25 februarie, echipa noastră nu va mai înfrunta pe CS Blejoi, ci pe Petrolistul Boldești. Testul cu Blejoi a picat datorită faptului că gruparea din Blejoi va evolua la acea dată în Cupa României – faza județeană, potrivit noului program făcut de AJF Prahova.

Ionut Parghel

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii