1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

lunescu49089Cosmin Lunescu debutează ca principal pe banca tehnică a ”bombonarilor”. Meciul de astăzi nu este unul simplu, pentru că oltenii lui Mititelu nu vin să ia Patrana în piept, doar pentru a-și testa... pregătirea fizică. ”Portarul” Lunescu poate demonstra, încă din start, că cea mai bună... apărare este atacul!



Declarația lui, înainte de meci, este una optimistă, așa că nu ne rămâne decât să credem că ”Lună” va începe cu dreptul, pe Patrana: ”Mă bucur că avem parte de un meci atât de important. În astfel de jocuri se poate vedea valoarea echipei. Ma aflu de puțin timp ca principal la echipa, dar pot sa spun ca băieții sunt pregătiți pentru acest joc. Putem obține un rezultat bun. Echipa are potențial și suntem încrezători în forțele proprii. Avem parte de un adversar puternic, dar nu si imposibil de învins. Putem să ne batem de egal la egal cu orice adversar din serie. Locul nostru ar trebui să fie mai sus în clasament. Ne dorim să facem un joc bun, iar la final sa iesim bucuroși de pe teren. Un avantaj al nostru va fi terenul propriu, iar publicul va fi , de asemenea, al 12-lea jucător pentru noi. Asteptam o susținere puternică din tribune, pentru că încurajările fanilor sunt foarte importante pentru noi".


Foto - ”asfcpucioasa.ro”

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii