1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaramorenicornu334Flacăra Moreni a susținut, astăzi, încă un meci amical, în compania uneia dintre echipele de top din fotbalul prahovean - CS Cornu. Morenarii au demonstrat și de această dată poftă de joc! Și, spunem noi, echipa arată din ce în ce mai bine! 

 


Flacăra Moreni - CS Cornu 2-0
Au marcat: Matei și Pahonțu

Victorie fără dubii pentrui băieții lui Gabi Paraschiv, care se pare că pregătesc un sezon de primăvară de excepție! Sâmbătă, un alt test relevant, cu altă echipă prahoveană de elită - CS Păulești, de data asta pe stadionul Flacăra, la finele căruia antrenorul se va decide asupra primului ”11” oficial.

Astăzi, Gabi Paraschiv a început meciul în următoarea formulă: Curchi - Ghiță, Matei, Pahonțu, A.Negrea - Rosciugă, Zidăroiu, Dinu, Vîrtej - Drăgan, Iliescu. Au mai jucat: Sîrbu - Oprea, Costache, Pahonțu, Cernea, Neacșu, G.Preda, Matei, Iorga.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii