1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcpucioasaperm1Moment emoționant, astăzi, în Antalya! Jucătorii de la FC Pucioasa au transmis un mesaj de susținere pentru antrenorul lor, Cristi Bălașa, care trece prin momente grele, după pierderea mamei. Vezi detalii de la jocul din această după-amiază și programul amicalelor, pentru zilele următoare! Trei jocuri, în patru zile!

 

Astăzi, de la ora 17:30, FC Pucioasa a disputat al doilea amical din Antalya, în compania celor de la Zvezda Perm. Gruparea din Rusia este în liga a 3-a, zona Ural-Povolzhye.

A fost 0-0, la capătul unui joc în care nu au fost folosiți Agachi, Dovleac, Tilică și Niculăescu, din cauza unor probleme de sănătate.

FC Pucioasa: Curiman – Diță, Blas, Constantin, Călin, Calofir, Iamandache, Lungeanu, Parghel, Lețu, Codroiu

Rezerve: Mahboub, Vlada, Nae, Grigorescu, Zerzif

 

Mesaj de susținere pentru Cristi Bălașa
Antrenorul celor de la FC Pucioasa a fost nevoit să revină în țară, după aflarea veștii cutremurătoare că mama lui a plecat dintre noi. Fotbaliștii au afișat un mesaj de susținere și sunt alături de antrenorul lor, în momentele grele prin care trece.

 

Trei amicale, în patru zile!
FC Pucioasa are un program plin, zilele viitoare. Urmează trei meciuri amicale:

10 februarie, FC Pucioasa – Os Turening (Norvegia, Liga a 3-a)

12 februarie, FC Pucioasa – Yenisey Krasnodarsk (Rusia)

13 februarie, FC Pucioasa – Rapid București

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii