2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

pucioasaantalya5Liga 3 / FC Pucioasa a ajuns în Antalya, acolo unde are programat un cantonament centralizat. Acomodarea a fost destul de scurtă, pentru că „bombonarii”, sub comanda lui Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au intrat în „pâine”! Intră să vezi o scurtă relatare de la faţa locului şi câteva imagini din Antalya!

 

„Bombonarii” au ajuns cu bine în Antalya, dar pentru că nu-i vreme de pierdut, Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au şi sunat adunarea, la primul antrenament. „Trebuie să profităm de vreme şi terenurile de aici, unde sunt condiţii excelente de pregătire. Din păcate, s-au anunţat vreo 2-3 zile ploioase, care ne-ar putea da peste cap programul jocurilor amicale. Mâine, de la ora 12:00, vom susţine primul meci, în compania puternicei echipe Vojvodina Novi Sad (n.r. - prima ligă din Serbia). În funcţie de starea vremii, vom stabili, cu cel mult o zi înainte, următoarele meciuri de pregătire”, ne-a transmis Cristi Bălaşa, după primul antrenament de astăzi.

pucioasanatalya1pucioasaantalya2pucioasanataly4

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii