1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001pucioasaflacaraCristi Bălaşa a definitivat, în mare, programul de pregătire, în vederea reluării sezonului competiţional. „Bombonarii” vor reveni din vacanţă pe 21 ianuarie. Vă prezentăm lotul, programul şi primele meciuri amicale pentru FC Pucioasa!

 

FC Pucioasa se va reuni pe 21 ianuarie, la baza proprie. Pe 6 februarie, „bombonarii” vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizat, în Antalya. Pentru completarea lotului, Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu au în vedere transferul a cel puţin 4 jucători cu experienţă. FC Pucioasa s-a despărţit de Nedelea şi Niţă, astfel că la ora actuală, lotul echipei de pe Patrana îi cuprinde pe Agachi, Curiman, Duţă (CSM Fieni) - portari, Grigorescu, Marina, Blas, Fl.Nicolae (Gloria Corneşti), Diţă, Lungeanu, I.Constantin (Gloria Corneşti), Niculaescu, Calofir, Tilică, Iamandache, Leţu şi Codroiu. Primele jocuri amicale: cu Recolta Gura Şuţii (2 feb) şi CS Blejoi (21 feb).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii