1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci900flacaraPână nici casele de pariuri nu dădeau vreo şansă morenarilor, în meciul cu „stegarii”, iar cele care l-au ocolit s-au bucurat: „lupii galbeni” au produs surpriza zilei, sub Tâmpa! Felicitări, băieți! Ați reușit o revenire spectaculoasă, în ultimele etape!

 

St.Roşu Braşov - Flacăra Moreni 1-2. Au marcat: Boţia (min.22) - Matei (14), Zidăroiu (43). A fost a doua victorie în deplasare pentru Flacăra, în actualul sezon competiţional, succes care urcă „lupii galbeni” pe locul 14 în seria a 3-a. A fost cea mai mare surpriză a zilei, care a venit ca o gură de oxogen, chiar şi pe finalul stagiunii, astfel că în ultima etapă, morenarii vor avea un atu în plus în faţa oltenilor lui Adrian Mititelu!

Flacăra Moreni: Sîrbu - Oprea, Matei, Oae, Cernea - Neacşu, Dinu, A.Negrea, Zidăroiu - Drăgan, Oprescu. Au mai jucat: Ilie, Costache, Roman şi B.Negrea. Antrenor: Gabi Paraschiv.

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii