1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001pucioasadomnestiEste o premieră pentru echipele dâmboviţene în actualul sezon al ligii a 3-a, când ambele grupări câştigă la „zero”, marcând, împreună, 9 goluri, fără să primească vreunul! Mai sunt cinci etape, aşa că haideţi să vedem ce aşteptăm de la Pucioasa şi Moreni - dincolo de întâlnirea directă, de pe Patrana!

 

Dacă pentru „bombonarii” lui Cristi Bălaşa, singura „necunoscută” era scorul, în meciul cu Viitorul Domneşti, pentru „lupii galbeni” era neapărată nevoie de o „gură de aer”, înaintea lui „brumar”! Până la urmă a fost un weekend bun pentru cele două: FC Pucioasa a reuşit să facă scor, iar Flacăra a obţinut prima victorie din actualul sezon.

FC Pucioasa - Viitorul Domneşti 7-0
Au marcat: T.Calofir 2, I.Diţă, A.Nedelea, E.Lungeanu, N.Marina, A.Codroiu

Cristi Bălaşa a început cu următorul „11”: Agachi - Călin, Blas, Marina, Diţă - Lungeanu - Calofir, Nedelea - Iamandache, Leţu, Neculaescu. Au mai jucat: Călinescu, Niţă, Codroiu, Tilică.

 

meci001pucioasasibiu2

Flacăra Moreni - Hermannstadt Sibiu II 2-0
Au marcat: Drăgan şi Al.Negrea

Gabi Paraschiv a început cu: Chiran - Costache, Matei, Oae, Cernea - Vîrtej, C.Dinu - Zidăroiu, Rosciugă, A.Negrea - Drăgan. Au mai jucat: Oprescu şi Ilie.

 

 

Etapa viitoare, ambele echipe vor juca în deplasare, de data asta cele mai mari şanse pentru o victorie avându-le Flacăra Moreni, care joacă la Domneşti, „bombonarii” urmând să evolueze pe terenul liderului, la Horezu! Etapa a 12-a programează derbiul dâmboviţean: FC Pucioasa vs Flacăra Moreni!

Până la finele turului, programul celor două echipe este următorul:

FC Pucioasa - cu Flacăra Horezu (d), cu Facăra Moreni (a), cu Astra Giurgiu II (d), cu Atletic Bradu (a), cu St.Roşu Braşov (d)

Flacăra Moreni - cu Viitorul Domneşti (d), cu FC Pucioasa (d), cu Atletic Bradu (a), cu St.Roşu Braşov (d), cu Univ.Craiova (a)!

Teoretic, ambele echipe pot obţine cel puţin câte 6 puncte, fiecare!

Foto 1 şi 2 - facebook

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii