1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0001flacaragolLiga 3 - Cu câteva minute în urmă, la Moreni, s-a încheiat meciul din Flacăra şi liderul seriei a 3-a, Turris Oltul Tr.Măgurele. Intră să vezi cu ce rezultat s-a încheiat meciul de pe stadionul Flacăra! ”Lupii” au fost cei care au deschis scorul! 

 


Flacăra Moreni - Turris Oltul Tr.Măgurele 1-1 (1-0).
„Lupii galbeni” au deschis scorul rapid, astfel că după 8 minute tabela de marcaj arăta 1-0. Oaspeţii au forţat egalarea, reuşind să restabilească echlibrul în minutul 64, prin „veteranul” M.Constantinescu. Minute bune oaspeţii au atacat, dar morenarii s-au apărat cu exactitate până în minutul 90, plus încă vreo 5 minute şi ceva peste timpul regulamentar! Așa că tabela a... îngheţat, chiar şi pe o vreme caniculară.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii