5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

flacara1568Liga 3 - Cu câteva minute în urmă s-a încheiat meciul de la Voluntari! A fost primul joc al „lupilor galbeni” în noul sezon competiţional al Ligii a 3-a, seria a 3-a. Intră să vezi rezultatul meciului! Să îi ținem pumnii și echipei din Pucioasa, în jocul de mâine!

 


FC Voluntari II - Flacăra Moreni 1-0 (0-0)
Pe stadionul „Gheorghe Dincă” s-a încheiat meciul de debut al seriei a 3-a, dintre FC Voluntari şi Flacăra Moreni. „Lupii galbeni” au rezistat ceva mai mult de o oră, după care gazdele au reuşit să marcheze unicul gol al meciului (min.63), trecându-şi în cont primele 3 puncte. Vom reveni şi cu alte amănunte.

Mâine, pe stadionul „Tineretului” de sub Tâmpa, FC Pucioasa va întâlni, tot în prima etapă a seriei a 3-a, pe St.Roşu Braşov.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii