1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacara17632Mult a fost, puţin a rămas! Astăzi, sunt programate primele meciuri în etapa de debut a eşalonului 3! În seria a 3-a, din care fac parte şi echipele noastre, FC Pucioasa și Flacăra Moreni, se joacă doar două meciuri! Succes, echipelor dâmbovițene! 

 


Astăzi, de la ora 18,00, în seria a 3-a, la Voluntari şi Alexandria sunt programate primele două meciuri ale etapei de debut, sezonul competiţional 2018-2019. Seria a 3-a, din care fac parte şi echipele dâmboviţene, este una cu mult peste cea din ediţia precedentă, în sensul că pentru prima poziţie sunt, de astă dată, cel puţin trei candidate! Şi când spunem acest lucru, ne gândim în primul rând la St.Roşu Braşov, Universitatea Craiova și Turris Oltul Tr.Măgurele!

Astăzi, Flacăra Moreni va debuta în noul sezon, la Voluntari, împotriva „satelitului” divizionarei A, al doilea meci al zilei fiind programat la Alexandria, unde gazdele vor primi vizita altui „satelit”, cel al Sibiului!

FC Pucioasa - care a solicitat federaţiei programarea, în prima etapă, în deplasare, va juca mâine, la Braşov, cu St.Roşu - un meci greu, dacă nu foarte greu!

Nu ne rămâne decât să le urăm baftă ambelor echipe dâmboviţene şi promitem să fim cât se poate de... aproape!

Iată programul complet al zilei şi cel al etapei viitoare:

 

Etapa I, 24-25 august, ora 18,00

Astăzi
FC Voluntari II - Flacăra Moreni
FCM Alexandria - Hermannstadt Sibiu II

Mâine
St.Roşu Braşov - FC Pucioasa
Univ.Craiova - Atletic Bradu
Turris Oltul Tr.Măgurele - Viitorul Domneşti
Flacăra Horezu - Sporting Roşiorii de Vede
Astra Giurgiu II - CSU Craiova II
Unirea Bascov - CSO Filiaşi

 

Etapa următoare, la Moreni, avem parte de un meci de zile mari: Flacăra vs Turris Oltul Tr.Măgurele, la concurenţă cu cel de sub Tâmpa, unde „stegarii” vor primi vizita „oltenilor” lui Mititelu!

Programul etapei viitoare
FC Pucioasa - CSO Filiaşi
CSU Craiova II - Unirea Bascov
Sporting Roşiorii de Vede - Astra Giurgiu II
Hermannstadt Sibiu II - Flacăra Horezu
Viitorul Domneşti - FCM Alexandria
Flacăra Moreni - Turris Oltul Tr.Măgurele
Atletic Bradu - FC Voluntari II
St.Roşu Braşov - Univ.Craiova


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii