1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001flacarateleajenÎncă un meci amical pentru Flacăra Moreni, în campania de pregătire a noului sezon competiţional. Intră să vezi rezultatul final şi câteva amănunte de la meci! S-au marcat două goluri! Bourceanu a jucat și el! La fel ca Paraschiv sau V. Petre! 


Flacăra Moreni - Teleajenul Vălenii de Munte 2-0 (1-0)
Au marcat: Drăgan şi B.Negrea

Meci dominat categoric de morenari, dar care, din păcate, n-au reuşit să fructifice decât două dintre ocaziile avute. Gabi Paraschiv a timis în teren următorul „unsprezece”: Chiran - A.Costache, Matei, Cernea, Oprea, Neacşu, A. Negrea, M. Zidăroiu, Oprescu, Ilie, Drăgan. În repriza secundă au jucat: Sîrbu, Pandalache - Vîrtej, V.Petre, Oaie, G.Preda, Bourceanu, Parghel, Dinu, B.Negrea, Paraschiv, Roman.


Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii