1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

stadionflacaraplinFlacăra Moreni este una dintre cele mai iubite echipe din România! Ultimul lor proiect vine să întărească cele afirmate de noi! Suporterii ”lupilor galbeni” strâng bani pentru un rând nou de echipament! În fiecare an, morenarii sunt aproape de formația lor!

 

”Pentru că ne dorim să continuăm același drum, iar băieții din teren să simtă sprijinul nostru și în acest început de sezon, ne-am propus ca împreună să reușim achiziționarea unui nou rând de echipament. Costul echipamentului se ridică în jurul sumei de 3500 ron, iar toți cei care doresc să contribuie o pot face în contul BCR al asociației:

Nume: ASOCIAȚIA FLACĂRA SUPORTERILOR MORENARI
Iban: RO63RNCB0131159498630001 ”

Am preluat mesajul suporterilor morenari, de pe pagina de facebook a echipei Flacărei Moreni.

De precizat că suporterul care va contribui cu cea mai mare sumă va primi, la începutul primului meci, pe teren propriu, un echipament personalizat!

Succes în această inițiativă!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii