1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacara17632Flacăra Moreni pare să-şi revină! Victoria de aseară, contra „satelitului” de Mioveni, coroborată cu victoria la scor, obţinută la Bradu - săptămâna trecută, a adus echipa lui Gabi Paraschiv pe locul 7 în seria a 3-a! Morenarii au o cu totul altă față, pe final de sezon!

 

Flacăra Moreni - CS Mioveni II 4-0 (3-0) * Au marcat: Alex.Negrea (min.5), Iulian Drăgan (33, 35, 79) * Meciul a fost la discreţia elevilor lui Gabi Paraschiv, care au controlat ostilităţile de la un capăt la altul, obţinând o victorie categorică în dauna argeşenilor de la CS Mioveni II * Cu victoria de ieri, Flacăra Moreni urcă pe locul 7 în seria a 3-a şi îşi mai... rotunjeşte puţin golaverajul, cam şifonat. Vinerea viitoarea, Flacăra va juca la Ploieşti, în... „Cartierul de Vest”, împotriva altui „satelit” - Astra Giurgiu II, o echipă mult mai „energică” * Sperăm că până la urmă, „Para” va găsi soluţia unei noi reuşite * Iată „11”-le trimis în teren de tehnicianul morenar, în meciul cu CS Mioveni II: Curchi - Oprea, A.Costache, Matei, Oae - Neacşu, M.Plăcintă - I.Drăgan, Tocan, A.Negrea - Neguţ. Au mai jucat: I.Costache, Rosciugă, Ţînţaru, Roman.

 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii