1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci00001flacara5Faptul că în seria a 3-a „s-a rezolvat” de multă vreme problema retrogradării nu este un avantaj pentru niciuna dintre echipe, multe jocuri fiind, practic, fără miză! Ei bine, s-ar putea ca (şi) un sezon „mort” să ajute, în perspectiva ediţiei viitoare!

 

Flacăra Moreni nu are cum să fie mulţumită după prima parte a campionatului sau cel puţin aşa încercăm noi să credem, fie prin prisma locului ocupat în clasament, fie analizând la „rece” jocurile din retur. Cert este că abordarea sezonului de primăvară nu se poate face decât cu optimism, trecând la „arhivă” totul, dar fără a ocoli neajunsurile. Oricum, din câte am aflat, pe Cricovul Dulce nu curge nici... miere şi lapte, dar lucrurile nu stau nici aşa cum încearcă unii să le prezinte. „Nu sunt probleme financiare, aşa cum s-a „punctat pe ici şi colo”, dar sigur că este loc de mai bine. Din lotul nostru n-a plecat decât Palamariu, aşa că nici probleme de lot n-ar fi, dar cu siguranţă că Gabi Paraschiv ştie cel mai bine de ce (mai) are nevoie”, ne-a transmis Dorin Nistor, într-o scurtă convorbire, zilele trecute fiind prin Bănie. „Dacă tot zice lumea că avem probleme financiare şi de lot, am venit să-i aduc pe... Burlacu şi Băluţă. Să vedem, sunt mulţumiţi?”, a încheiat, glumind organizatorul de competiţii al „lupilor galbeni”. Zilele următoare vom reveni şi programul complet şi jocurile de pregătire.

Foto (arhivă”)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii