5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001aninoasa9343FC Aninoasa trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar criza pare să se accentueze pe zi ce trece! După înfrângerea cu FCM Alxeandria, Cristi Bălaşa şi-a dat demisia, considerând că „echipa avea nevoie de un şoc”!

De fiecare dată, antrenorul este principalul vinovat! Sau de fiecare dată, castanele se scot din foc cu mâinile altora! Oare când vom auzi vreun conducător din fotbalul ăsta... peticit că vina cea mare o poartă jucătorii? Să fim serioşi - chiar dacă o echipă „trânteşte” un meci, vinovat va fi găsit tot antrenorul... * FC Aninoasa n-a acumulat niciun punct după primele 4 etape, plus eliminarea din Cupa României! În cele 4 jocuri din campionat a marcat doar două - adică o... jumătate de gol pe meci sau un gol la... 180 de minute de joc, primind 10 - un gol la o jumătate de ceas! * După 4 etape, FC Aninoasa şi Urban Titu, „susţinute” de Viitorul Domneşti se luptă pentru... departajare în subsol, având aceeaşi linie de clasament! Şi etapa viitoare merge la Tg.Măgurele!... Demisia lui Cristi Bălaşa, până la urmă una de onoare, este motivată simplu: Echipa avea nevoie de un şoc, după ce în primele 5 meciuri n-am reuşit nicio victorie! Nu mai pot suporta ruşinea!”... Este decizia lui, a unui om care a vrut mai mult, dar şi-a dat seamă că nu se poate, dincolo de bariera acelei întrebări..., de care se leagă (mai) toţi jucătorii: „Cât iau pe lună?” Sigur, este dreptul lor, dar deocamdată jucătorii de la Aninoasa au luat... 10 goluri şi n-au adus nici măcar un punct!...

FC Aninoasa - FCM Alexandria 0-1 (0-0) * A marcat Mitran (min .59)

FC Aninoasa: Priseceanu – Marina (Diță), Neaga, Pahonțu, Năstase – Călinescu, Blas (Coman), Rusu, Grigorescu (Andronache) – I.Radu, Codroiu (Leotescu) * Antrenor: Cristian Bălașa.

FCM Alexandria: Olteanu – Sîrbu, Boșoteanu, Floricel, Ciocoteală – Desculțu (Oprescu), Vârtej (Vîlcică), Mitran, F.Radu – Calofir (Călin), Căpățână (Barbălată) * Antrenor: Romică Ciobanu.

Foto: “fcaninoasa.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii