1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001flacaraaninoasa2666„Lupii galbeni” îşi arată colţii, încă o dată, abia după ce au fost „hăituţi”! A fost un meci nebun, cu de toate: goluri multe, răsturnări, cartonașe și mult spectacol!


FLACĂRA MORENI - FC ANINOASA 3-2 (0-2) * Au marcat: Oprea (min.70), Ţînţaru (76), M.Plăcintă (89) - I.Radu (13), Grigorescu (45) * Oaspeţii deschid scorul în fatidicul minut 13, prin „debutantul” Ionuţ Radu. Mai că spectatorii morenari, pătimaşi cum îi ştim, se cam împăcaseră cu rezultatul primului mitan, numai că oaspeţii mai lovesc o dată, chiar în minutul 45, schimbând şi tabela şi... discursul pregătit pentru pauză de Paraschiv... De partea cealaltă, Cristi Bălaşa, în ciuda scorului, nu era nici el prea liniştit. Trăise prea multe în teren, pentru a nu se gândi măcar o fracţiune de secundă ce înseamnă... 2-0 la pauză! Nu ştim dacă oaspeţii au ieşit de la vestiare, sfătuiţi de Bălaşa să conserve rezultatul, nici dacă Paraschiv a reuşit să-i convingă pe ai lui că nimic nu este pierdut! Cert este ca în doar câteva minute, meciul a luat o cu totul altă întorsătură! Oprea reduce din handicap, dar vede... roşu în faţa ochilor şi îşi lasă echipa în inferioritate, când mai erau vreo 20 de minute de joc! „Lupii” atacă în haită şi... „muşcă” Ţînţaru, restabilind egalitatea... Lică Ene nimereşte bara, dar tabela „îngheaţă” parcă, în ciuda căldurii de pe „Flacăra”... Să fie remiză? Ei bine, bomboana pe „plăcinta” o pune Mihai Plăcintă, care suflă în „lumânarea” victoriei şi pleacă la vestiare cu 3 puncte nesperate! Pentru că sinceri să fim, nu văd care din cei vreo 2.000 de spectatori ar (mai) fi pariat la pauză, pe o reuşită a „lupilor”!

Flacăra Moreni: Sîrbu – Parghel, Oprea, Matei, Palamariu – M.Plăcintă, L.Plăcintă – Drăgan (52 A.Negrea), Tocan, Țânțaru – Timofte * Au mai jucat: G.Preda, Ene, A.Negrea şi Stanciu * Antrenor: Gabriel Paraschiv.

FC Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Pahonțu, Diță – Călinescu, Blas, C.Dinu, Grigorescu – Maican, I.Radu * Au mai jucat: Coman, Codroiu, Leotescu şi Rusu * Antrenor: Cristi Bălașa.

Foto: Gheorghe Petrescu

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii