5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danutiancuDacă Flacăra Moreni, indiferent ce s-ar spune, este apropiată de fotbalul prahovean, probabil că în scurt timp şi Urban Titu se va apropia cam în aceeaşi măsură de... „lupii galbeni”!

Aducerea pe banca tehnică a lui Mihai Dinu - credem noi, una benefică pentru Urban Titu, face ca numărul fotbaliştilor prahoveni să crească la gruparea dâmboviţeană. După cum ştiţi, Dinu pregăteşte în paralel şi CS Cornu - Liga A prahoveană, lucru extrem de avantajos pentru el, în... acţiunea de completare a lotului Urbanului * După Cioran şi Doncilă (ambii de la Astra II) şi Alexandru Radu (FC Petrolul Ploieşti), Mihai Dinu s-a orientat către un alt ploieştean - atacantul Dănuţ Iancu, fost coechipier cu Radu şi care a mai jucat pentru Chimia Brazi, în Liga a 3-a * Reamintim că urban Titu va juca în tutul II al Cupei României, marţi, 22 august, cu Petrolul Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”!

Foto (facebook): Dănuţ Iancu

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii