1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci41Toate cele 21 de echipe promovate în Liga a 3-a, în urma barajului, s-au înscris în campionat, dar numai 17 au fost afiliate provizoriu * Două dintre ele riscă să nu fie primite în campionat * Voinţa Crevedia încă mai speră!

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat afiliere provizorie pentru 17 dintre cele 21 de câştigătoare ale barajului de promovare în Liga a 3-a * Două dintre cele 21 - Oţelul Galaţi şi KSE Tg.Secuiesc sunt deja membri afiliaţi ai FRF * Alte două cluburi - Viitorul Ghimbav (Braşov) şi Unirea Tăşnad (Satu Mare) - riscă să nu fie primite în competiţie, dau au în schimb un nou termen pentru obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă, până pe 4 august, de la Ministerul Tineretului şi Sportului * Nici Progresul Spartac Bucureşti nu este sigură de promovare, deoarece pe rolul organismelor jurisdicţionale ale FRF se află (încă) în curs de soluţionare contestaţia Voinţei Crevedia! * Iată cele 17 echipe care au obţinut afilierea provizorie la FRF, în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 20 iulie:

FC Milcov (Olt)
CSM Focşani 2007
Sănătatea Darabani (Botoşani)
Şoimii Lipova (Arad)
Bucovina Rădăuţi (Suceava)
Petrolul 52 Ploieşti
Progresul 1944 Spartac Bucureşti
CS Ghiroda (Timiş)
Agricola Borcea (Călăraşi)
Metalul Buzău
Voinţa Saelele (Teleorman)
FC Avrig (Sibiu)
Farul Constanţa
Universitatea Cluj
Victoria Traian (Brăila)
Internaţional Băleşti (Gorj)
Şurianu 1945 Sebeş (Alba)

Adunarea Generală a Cluburilor din Liga a 3-a a fost convocată pentru 4 august, ora 14,30, la sediul Casa Fotbalului Mogoşoaia.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii