Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001aninoasa215Potrivit site-ului Liga2.ro, “În cadrul recentei şedinţe a Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, din 31 mai 2017, au fost sancţionate cu forfait Urban Titu şi Atletico Vaslui însă şi alte două cluburi care se vor a fi profesioniste. CNS Cetate Deva a pierdut la "masa verde" meciul câştigat pe teren cu 3-2 în etapa a 22-a cu UTA Bătrâna Doamnă II fiindcă l-a folosit în stare de suspendare pe Mario Boldea, dar şi FC Aninoasa s-a trezit într-o situaţie asemănătoare şi va pierde trei puncte.”


“In ultima etapă a comis o gravă eroare şi echipa dâmboviţeană FC Aninoasa. În meciul cu FCSB II din deplasare, Aninoasa l-a avut ca integralist pe fundaşul dreapta Narcis Alexandru Marina şi a câştigat la limită partida, scor 1-0, după reuşita lui Tiberiu Calofir din minutul 17. Numai că Departamentul Competiţii al FRF s-a autosesizat în privinţa utilizării lui Marina, constatând că acesta se afla în stare de suspendare, astfel că nu trebuia trimis pe teren. În aceste condiţii, Aninoasa a pierdut la "masa verde" meciul cu FCSB II, cele trei puncte i-au dispărut din cont şi au apărut în cel al bucureştenilor.

După această sancţiune, FC Aninoasa a rămas cu 34 de puncte şi a coborât de pe locul 10 pe locul 12, în timp ce FCSB II a acumulat 38 de puncte şi a urcat de pe locul 12 tocmai pe locul 9.

În această situaţie, FCSB II a scăpat de locul 12, care putea duce la retrogradare, şi l-a preluat FC Aninoasa. FCSB II a fost cel mai bun loc 12 dintre cele cinci clasate pe această poziţie în toată Liga 3, astfel că nu a avut nicio emoţie, în timp ce dâmboviţenii au stat la fel de bine. Deci tot ASA Târgu Mureş II (Seria 5) e cea mai slabă clasată dintre toate ocupantele locurilor 12 şi retrogradează sporti”, se arata in stirea de pe liga2.ro

Stirea completa aici: http://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/amatorism-clasamentul-final-al-seriei-castigate-de-scm-pitesti-a-suferit-si-el-modificari-dupa-ce-un-meci-a-fost-decis-la-masa-verde-fcsb-ii-a-facut-un-salt-3-locuri-16398326Horoscop