1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

aninoasa1777FC Aninoasa va reprezenta județul Dâmbovița în Liga a 3-a și în sezonul 2017-2018. Activitatea echipei noatre va continua în cele mai bune condiții și în noul sezon, după ce lucrurile au revenit pe făgașul normal.

Primăria Aninoasa și Consiliul Local Aninoasa au făcut eforturi deosebite pentru a sprijini în continuare activitatea echipei de fotbal. După ultima ședință, la care au luat parte reprezentații Primăriei Aninoasa, conducerea administrativă a clubului, staff-ul tehnic și jucătorii s-a luat hotărârea ca FC Aninoasa să meargă mai departe la nivel național. Pe această cale anunțăm suporterii, sponsorii și apropiații formației noatre să fie în continuare alături de noi pentru că FC Aninoasa va ține în continuare steagul sus la nivelul Ligii a 3-a. În perioada imediat următoare se vor stabili obiectivele pentru noul sezon competițional.

Ionut Parghel


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii