4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

halcusportuldoljeanA fost cam pe dos, la meciul din Bănie: noi anticipam că oltenii or să joace cu „rezervele”, dar au lăsat juniorii în Liga Elitelor şi au chemat întăriri de la prima echipă, pentru meciul cu Flacăra!

Cornel Papură a avut la dispoziţie, pentru meciul cu Flacăra Moreni, opt jucători din lotul primei echipe, asa ca „lupii galbeni” nu s-au făcut de râs în „cuşca leilor”, pe „Extensiv”! Gabi Paraschiv a trimis în teren cel mai bun „11” pe care îl putea avea la ora meciului şi startul a fost de bun augur. Halcu a apărat o primă lovitură de pedeapsă, în minutul 16, când a respins şutul lui Bulacu. Morenarii nu acuză şocul primirii loviturii de pedeapsă, ieşind la atac. „Iască” pune... gaz pe foc şi marchează cu capul, în minutul 31, la o ieşire greşită a „târgovişteanului” Vlad * Din păcate, „lupii” nu prea au timp să se bucure, pentru că Alexandru Popescu - abia întors de la prima echipă, restabileşte egalarea pe tabela de marcaj, la doar şase minute. După pauză, oaspeţii rezistă, ies curajos, dar în ultimul sfert de oră cedează presiunii gazdelor. Mai întâi Burlacu va marca pentru 2-1, cu un şut puternic în colţul lung (min.73), pentru ca acelaşi Popescu să stabilească scorul final, patru minute mai târziu. În prelungiri (min.90+2), Halcu mai iese o dată la rampă, apărând încă o loviutră de pedeapsă executată de Al.Popescu! * Una peste alta, vorba românului, tot răul spre bine, pentru că rezultatele rundei au fost de partea morenarilor, care au rămas tot pe poziţia secundă, de unde sâmbătă vor aborda meciul cu FC Voluntari II, un joc pentru locul 2 în serie!

CSU Craiova II - Flacăra Moreni 3-1 (1-1) * Stadion „Extensiv * Au marcat: Al.Popescu (37, 77), Burlacu (73) - Iliescu (31) * Cartonaşe galbene: Măzărache, Bîrzan - Pîrvu, Ed.Guţă, Mocanu

CSU Craiova II: Vlad – Vlădoiu, Ion, Hodea, Petre (46 - Borța) – Manea (61 - Constantin), Enache, Bîrzan (46 - Buzan) – Burlacu, A.Popescu, Măzărache (80 - Trocan). Antrenor: Cornel Papură.
Flacăra Moreni: Halcu – Mocanu, Pîrvu, Acasandrei, Tronaru – Plăcintă, Ed.Guță – Drăgan, Nedelcu (73 - Tocan), Negrea (80 - M.Ene ) – Iliescu. Antrenor: Gabi Paraschiv.

Foto (“sportuldoljean.ro”): Halcu parează de la 11 metri!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii