1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001aninoasaliga3serianoua„Aninoasa este o echipă care îşi dă viaţa pe teren, când joacă cu noi” * „Întâlnim echipa pe care nu am învins-o”!... * Sunt declaraţii venite din Trivale, acolo unde FC Aninoasa va da piept cu liderul seriei.

Declaraţiile de mai sus aparţin lui Andrei David şi Marius Albu, doi dintre jucătorii cei mai în formă ai lui Nicolae Dică * „Vrem să rămânem neînvinşi. Avem de luat o revanşă după înfrângerea din sezonul trecut”, a mai completat Andrei David * Cristi Bălaşa ştie cel mai bine ce înseamnă să... joci în Trivale, dar tehnicianul dâmboviţean este la fel de conştient că va fi extrem de greu pe terenul liderului. FC Aninoasa va beneficia de revenirile în lot ale lui Pahonţu şi Cernea, care etapa trecută au fost suspenadţi pentru culmul de cartonaşe galbene. Poate că măcar o remiză ar fi la îndemâna dâmboviţenilor, care trebuie să spele ruşinea ultimei înfrângeri, de pe teren propriu, cu „vulturii” Chiajnei... * Arbitrează: Iulian Demetrescu (Rm.Vâlcea) - Marius Badea (Rm.Vâlcea) şi Ovidiu Dorobanţu (Olanu, VL). Obs.FRF: Ştefan Poenaru (Botoşani) şi Aurel Ionescu (Bucureşti)

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii