1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001aninoasa3456În tabăra lui Cristi Bălaşa domină optimismul înaintea meciului cu “satelitul” Chiajnei * Este un atu în plus, dar atenţie - meciul este unul dificil, mai ales că trupa lui Liţă Dumitru vine după o înfrângere pe teren propriu!

Etapa trecută, Concordia Chiajna a fost învinsă cu 4-2 de către liderul seriei, dar Liţă Dumitru nu părea nemulţumit de rezultat, cât de faptul că nu va mai primi jucători de la prima echipă! Chiar şi aşa, Concordia nu este un adversar de neglijat, fapt ce reiese chiar din declaraţia lui Narcis Marina: “Ne așteaptă un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului și pentru a arăta că victoria de la Titu nu a fost una întâmplătoare. Avem un moral bun pentru acest joc, dar trebuie să fim foarte atenți cu ilfovenii. Va trebui să tratăm meciul cu multă responsabilitate. Vrem o victorie și pentru suporterii noștri deoarece nu mai avem multe meciuri pe teren propriu în acest campionat. Sper să vină cât mai multă lume la stadion și să plece fericită acasă” * Noi sperăm ca FC Aninoasa să obţină cele 3 puncte şi sa… zboare în clasament, mai sus decât “vulturii”!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii