1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001lacaraaninoasaCu o victorie, maine, Flacara Moreni poate urca pe locul 2 in liga a 3-a! Suporterii morenari promit sa vina la meci in numar mare si sa faca atmosfera, pentru a-i purta pe “lupii galbeni” catre un nou succes!

3.Flacăra Moreni 22 9 7 6 32-20 34
9.CSO Filiaşi 22 7 10 5 30-24 31

Victorie – este cuvantul de pe ordinea de zi a celor de la Flacara Moreni. Daca vor invinge , morenarii vor urca inca un loc, in ierarhia la zi, a seriei a 3-a. Asta pentru ca Bradu are zi libera. Sa speram ca elevii lui Gabi Paraschiv vor prinde o zi buna si vor marca macar cel putin cu un gol mai mult decat oaspetii de maine. Iar daca vreunul va purta si semnatura lui Andrei Iliescu, cu atat mai bine! Pentru ca, nu-i asa, ar fi frumos ca Iasca sa termine sezonul drept cel mai bun marcator din serie.

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii