5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

urbantituspeedacademy2Dambovitapenet, Liga 3 / De când nu am mai scris despre Urban Titu, nou-promovata în Liga a 3-a, Seria a 5-a, a mai disputat două jocuri de verificare. Și în ambele dueluri s-au impus cei de la Titu! În ultimul au reușit chiar să nu primească gol! Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat Urban Titu în această vară, dar și să vedeți ce program mai are până la debutul în sezonul 2024-2025! 

”Urban Titu, un nou meci amical la înălțime! Miercuri după-amiază, la baza sportivă de la Hagioaica, echipa noastră a obținut o nouă victorie în testele de verificare. La capătul unei evoluții încântătoare, jucătorii noștri au învins cu 2-0 pe Speed Academy Pitești, grație golurilor marcate de Marcu (21) și Spânu (28). Primul jucător a reușit un supergol, după ce a driblat doi adversari, în flancul drept al terenului. În schimb, Spânu a înscris cu capul, imparabil, sub bară.” - Sursa: Urban Titu (După ultimul amical) 

Rezultate
Chindia Târgoviște - Urban Titu 1-0
Urban Titu - Sageata Branistea 3-4
Urban Titu - Gura Sutii 3-2
Urban Titu - CSO Băicoi 0-0 
Urban Titu - FC Pucioasa 2-1
Urban Titu - Speed Academy Pitești 2-0 

Urban Titu a mai disputat două meciuri în faza Regională a Cupei României, unde a înregistrat o victorie (10-2 cu CSL Nanov) și o înfrângere (1-2 cu ACS Lupii Profa).


17.08
Flacăra Moreni - Urban Titu

24.08
ACS Tricolorul Breaza - Urban Titu

Succes, Urban Titu!

Foto: facebook, Urban Titu


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii