1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci01aninoasabradu12Runda cu numărul 24 a Ligii a 3-a a fost una de rău augur pentru FC Aninoasa. Apropierea de podiumul seriei nu a fost deloc benefică echipei din vecinătatea Târgoviștei, iar în disputa cu Atletic Bradu, aceasta a cedat cu 1-4.

Eșecul cu argeșenii a apărut pentru Aninoasa, după ce Maican et comp. a avut parte de un început perfect de joc. La patru minute de la primul fluier al arbitrului, Pahonțu a adus echipa lui Cristi Bălașa în avantaj, după ce a fructificat, printr-o lovitură de cap, cornerul executat de Maican în fața porții lui Oprican. După deschiderea scorului, jucătorii Aninoasei au avut parte de o cădere, iar adversarul a profitat din plin de acest lucru. În minutul 6, Ruță a restabilit egalitatea printr-o execuție de zile mari direct din corner, iar după aproape o jumătate de oră de joc, Dumitrache a dus scorul la 2-1 în favoarea Bradului. Pe final de repriză, combatantele au rămas cu un om mai puțin pe teren, după ce Mincă a fost eliminat de la Atletic, iar Cernea de la Aninoasa. Echipa lui Bălașa a lăsat impresia la începutul actului secund că poate reveni în joc, dar totul a fost la stadiul de impresie. Până la sfârșitul întâlnirii, Bradu a mai marcat de două ori, prin Ruță (61) și Golban (87), unde ambii au înscris din lovituri de la 11 metri. Aninoasa a avut și ea șansa ei de gol în actul secund. În prima fază Calofir a lovit transversala (67), iar apoi a trimis pe lângă (68). De asemenea, Grigorescu a irosit și el o ocazie mare din 7-8 metri, cu un sfert de oră înaintea ultimului fluier. O bilă neagră trebuie trecută și în rândul arbitrilor care s-au făcut de multe ori de râs în urma deciziile luate incorect în mai multe rânduri de ambele părți. Jucătorii Aninoasei au datoria ca etapa viitoare, în deplasarea de la Titu, să câștige toate punctele pentru a face uitat “dușul” rece suferit cu Bradu.

FC Aninoasa – Atletic Bradu 1-4 (1-2)

Marcatori: Pahonțu (4) / Ruță (6, 61-pen), Dumitrache (26), Golban (87 – pen).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Neaga, Pahonțu – Călinescu, Ștefan (76 Huțușoru), C. Dinu (46 Grigorescu), Cernea – Calofir, Maican (57 Enescu), Neguț (85 Dedu). Antrenor: Cristian Bălașa.

Bradu: Oprican – Mincă, Șerban, Dumitrache, T. Dinu – Marcu (88 Ciucă), Ruță, Golban, M. Ion (76 Voinescu) – Jenaru, Păvăluță (84 I. Constantin). Antrenor: Iulian Tameș.

Stadion “Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 200.
Au arbitrat: Marius Spânu – Silviu Goicea, Gabriel Neagu (toți din București). Observatori FRF: Gheorghe Mihalache (Buzău) și Alexandru Popa (Plopeni).

Cartonașe galbene: Neaga (35), Cernea (42), Bărboiu (60), Pahonțu (89), Dedu (90+1)/ Mincă (28, 40), Marcu (82).

Cartonașe roșii: Cernea (42)/ Mincă (40).

Ionuț Parghel

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii