1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2De astăzi, este oficial: CS Podari s-a retras din campionat, astfel că Flacăra Moreni nu va mai face deplasarea, trecându-şi în cont cele trei puncte!

Fotbaliștii divizionarei C din Podari nu s-au prezentat la meciul trecut, cu Sporting, în semn de protest față de situația financiară precară a echipei. Jucătorii sunt neplătiți de trei luni. Ca urmare a gestului făcut de jucători, conducerea formației CS Podari a luat decizia să nu onoreze nici partida cu Flacăra Moreni, programată pe teren propriu, în etapa cu numărul 24 din C4. Mai mult, șefii clubului au înștiințat compartimentul de competiţii al FRF că au retras echipa din campionat.

“Probabil că lipsa fondurilor financiare a condus la retragerea echipei, dar consider că trebuie să ne plătească pentru lunile muncite. Nu poţi să retragi echipa, ca să scapi de datorii. Noi trebuie să ne primim banii pentru care am muncit”, a declarat Victor Naicu, antrenorul echipei doljene, potrivit ilfovsport.ro.

Federația Română de Fotbal a luat act de retragerea din campionat a echipei CS Podari și nu a programat meciul cu Flacăra Moreni, partidă care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, de la ora 17, în etapa a 24-a din C 3.

CS Podari se află la a doua neprezentare și confrom regulamentului va fi exclusă din campionat.

„În conformitate cu prevederile art. 79/8 coroborat cu art.79/ 14/1 din RD, comisia a constatat retragerea echipei de seniori a CS FC Podari din competiția Liga a III-a, seria a III-a, sezonul 2016 – 2017 și se sancționează cu retrogradarea în ultima categorie competițională organizată de Asociația Județeană de fotbal pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză”, se arată în comunicatul Comisie de Disciplină al FRF.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii