1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci01aninoasa310FC Aninoasa a bifat, în Vinerea Mare a Paștelui, a zecea remiză stagională. Pe teren străin, gruparea din vecinătatea Târgoviștei a remizat, 2-2, cu CS Mioveni II, într-un joc ce a contat pentru etapa a 23-a a campionatului.

Chiar dacă meciul a fost unul extrem de disputat, combatantele au fost nevoite să-și împartă punctele. Disputa a debutat în forță, cu ocazii la ambele porți. Scorul întâlnirii a fost deschis de Mioveni II, prin Mazilu, care a frunctificat foarte bine pasa lui Ivan (7). Imediat, după ce Iamandi și Florescu au mai creat ceva emoții la buturile lui Priseceanu, Ștefan a restabilit egalitatea pe tabelă (13). Mijlocașul defensiv al Aninoasei a găsit golul egalizator, printr-o lovitură de cap, plasată în dreapta portarului, pe respingerea acestuia, la o lovitură liberă bătută excelent de Grigorescu. Spectacolul din teren a crescut și mai mult după cele două reușite. Aproape de finalizarea primei jumătăți de oră a jocului, Burnea o adus “satelitul” Mioveniului în avantaj, după ce s-a poziționat perfect la un corner și a fructificat cu capul centrarea venită. Finalul primei reprize a aparținut Aninoasei, echipă care a găsit și ea un nou gol. La ultima fază importantă a primului mitan, Pahonțu l-a învins pe Sima dintr-o semi-foarfecă laterală, pe o respingere slabă a goal-keeperului. În actul secund a lipsit golul, dar ambele formații și-au creat mai multe faze periculoase de poartă. Dacă Mioveni II și-a bătut joc de ocazii prin Florescu, Mazilu și Iamandi, Aninoasa a făcut-o prin Coman, Maican, Călinescu și Calofir, unde ultimul a ratat o ocazie imensă, rămânând singur cu portarul advers. Dacă aceasta ar fi fost transformată, Aninoasa ar fi putut pleca de la Mioveni cu toate punctele în buzunar. Pe de altă parte, în urma unei accidentări dure suferite la cap, în finalul primei reprize, Cernea a fost transportat de urgență la spital. Etapa viitoare, Aninoasa va înfrunta pe Atletic Bradu, pe teren propriu.

CS Mioveni II – FC Aninoasa 2-2 (2-2)

Marcatori: Mazilu (7), Burnea (27)/ Ștefan (13), Pahonțu (44).

Mioveni II: Sima – F. Lazăr (88 Fulga), Boșneag, Burnea, Șchiopu – Mazilu (88 Neacșu), R. Lazăr, Iamandi, Rădescu – Florescu (89 Mormolea), Ivan. Antrenor: Marius Stoica.

Aninoasa: Priseceanu (46 Bărboiu), Marina, Coman, Neaga, Pahonțu – Călinescu, Ștefan, Cernea (46 Maican), Grigorescu (67 Dinu)- Calofir (77 Enescu), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: “Orășenesc”. Spectatori: 200.

Au arbitrat: Cristina Părăluță – Luis Oprescu, Gabriel Răduță (toți Ploiești). Observatori FRF: Mugurel Vădan și Mălina Cintic (ambii din București).

Cartonașe galbene: Șchiopu (24), Iamandi (45), Boșneag (64), F. Lazăr (72), Burnea (85)/ Marina (40), Coman (68), Neguț (70).

Ionut Parghel

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii