1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2calarasihermanstadtdigi1Abia a căzut cortina peste liga secundă și lumea se mișcă, deja,  pentru... sezonul de primăvară. Vă prezentăm primele noutăți de la echipele din Liga a 2-a, urmând să revenim pe parcurs și cu alte informații... Disputa pentru promovare se anunță foarte interesantă!



DUNĂREA Călărași. Nemulțumit de evoluțiile unor jucători, Cristi Pustai a început... curățenia de iarnă! Primii jucători la care a renunțat sunt fundaşii Alin Mutu (24 ani), Matheus Ceschin Dias (22 ani) și mijlocaşul Gabriel Preoteasa (23 ani).

UNIVESITATEA Cluj. ”Șepcile roșii” s-au despărțit de patru dintre jucătorii portughezi, aduși în vara trecută: fundaşii Tiago Gomes (33 ani) şi Andre Ceitil (24 ani), mijlocaşul Arnaud Guedj (22 ani) şi atacantul Rafa Miranda (23 ani).

PETROLUL Ploiești. Flavius Stoican s-a despărțit, de comun acord cu conducerea clubului, de Petrolul Ploiești. Stoican ar putea reveni în Liga 1, la Iași, unde zilele lui Mihai Teja sunt... numărate! În altă ordine de idei, primul nume vehiculat pentru banca tehnciă a ”lupilor galbeni” este Costel Enache...

SPORTUL Snagov. Mijllocașul Alexandru Apostol este unul dintre ceui patru jucători integraliști ai Ligii a 2-a, alături de Vlad Muțiu (Farul Constanța), Daniel Lung (Metaloglobus) și Petru Vădrariu (CSM Reșița).

FC ARGEȘ Pitești. Ex-dinamovistul Marius Alexe (29 ani, mijlocaș) s-a despărțit de FC Argeș, după accidentarea din meciul cu Metaloglobus București. Alexe n-a bifat pentru argeșeni decât 5 prezențe ca rezerbvă, însumând 129 de minute de joc!

POLI Timișoara se va reuni în vederea reluării pregătirilor, pe 13 ianuarie 2020, urmând ca a doua zi jucătorii să efectueze vizita medicală.

RIPENSIA Timișoara a renunțat și ea la primii doi jucători: fundașul Marius Fotescu (24 ani) și atacantuș Marius Staicu (32 ani).

FARUL Constanța a intra în vacanță, jucătorii urmând să revină în pregătiri pe 13 ianuarie. Până pe 1 februarie, Farul se va pregăti la baza proprie - susținând și trei meciuri amicale, după care va pleca în cantonament în Turcia.

PANDURII Tg.Jiu. Ultima clasată în liga secubndă, s-ar putea să nu mai joiace meciurile de acasă, pe noul stadion! ”La sfârşitul lunii martie expiră acel contract de comodat cu Pandurii Târgu Jiu, aşa cum îmi spun juriştii primăriei, şi, din acel moment, suntem în deplină posesie şi admininstrate a bazei sportive fără să mai fim condiţionaţi de o anumită relaţie pe care o avem cu clubul Pandurii. Eu sper în continuare, dacă se vor găsi soluţii financiare, ca şi clubul Pandurii să folosească această arenă sportivă”, a spus primarul Romanescu la Radio Târgu Jiu.

RAPID București. Mircea Lucescu se va alătura din 13 ianuarie, clubului giuleștean! „O să îl vedeţi şi pe Mircea Lucescu atunci când se vor întoarce, pe 13 ianuarie, mă refer la echipa Rapidului. Va fi oficial într-o funcţie, altfel nu avem cum. Ce va face? Îl aşteptăm şi vă va spune el. Dar cu siguranţă este cu inima lângă Rapid, aici a realizat marea performanţă împreună cu George Copos şi eu zic că trebuie să întoarcă ceva înapoi. Poate să vină ca orice. Antrenor… nu, antrenor e Pancu. Dacă m-am împăcat eu cu Pancu? Au fost câteva divergenţe, dar au trecut. Din partea lui, că din partea mea… E mai pătimaş, dar poate că aşa sunt sportivii de performanţă şi multă presiune”, a spus Dan Tudorache la Telekom Sport.

CSM Reșița. Dorinel Mun teanu a întocmit o listă cu 9 jucători pe care nu îi mai dorește din primăvară, la echipă: Adrian Horvat (29 ani) - portar, Flavius Toader (24 ani) - portar, Milorad Banac (23 ani) - fundaş,Flavius Vlădia (28 ani) - fundaş, Dragoş Săulescu (27 ani) - mijlocaş, Cristian Poiană (30 ani) - mijlocaş, Alin Lazăr (19 ani) - mijlocaş, Marian Musteţa (19 ani) - mijlocaş și Florin Ciablă (23 ani) - atacant.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii