1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia timisoara promovareLuni a fost ultima zi în care cluburile de Liga a 2-a și Liga a 3-a mai puteau depune, la Federația Română de Fotbal, cererile oficiale de înscriere pentru sezonul competițional 2019-2020. În premieră, la înscriere, cluburile au fost nevoite să demonstreze că au depus o garanție financiară!

 

Cluburile din eșalonul secund au depus, în conturile precizate de serviciul financiar al FRF, o garanție financiară, în valoare de 50.000 de lei. Garanția financiară va fi returnată cluburilor participante în competiția Liga a 2-a - Casa Pariurilor la data de 15 mai, anul viitor. Cluburile de Liga a 3-a au depus o garanție financiară în valoare de 20.000 lei, care va fi restituită la 15 mai 2020. Conform art.18 din ROAF, locurile vacante vor fi ocupate de către echipele retrogradate în sezonul precedent, cel mai bine clasate și care îndeplinesc condițiile de participare. Dacă numărul acestora este insuficient, locurile se vor completa conform art.19.9 din ROAF (n.r.- echipe satelit).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii