1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafrf21Liga 2 / S-a încheiat meciul susținut de Chindia Târgoviște, în etapa a 25-a, la Mioveni. Vă prezentăm rezultatul și câteva amănunte de la meciul susținut de târgovișteni. S-au marcat cinci goluri! Succes, Chindia Târgoviște, pe viitor!CS Mioveni - Chindia Târgoviște 1-4 (0-1). Au marcat: Măzărache (min.63) - Martac (25), Cherchez (60 - din 11m), Neicuțescu (81), Florea (90+4). Șuturi la poartă 10-14, din care pe spațiul porții 2-7. Cornere 6-3. Pase reușite 98-116. Atacuri 68-84. Posesie 41% - 59%. Au arbitrat: Rareș Vidican (Satu Mare) - Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Andrei Chițoiu (Timișoara). Rezervă: Marius Spînu (București). Observatori FRF: Marcel Savaniu (Brașov) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui). Cartonașe galbene: Rădescu (min.32 și 42), Lazăr (59), Burnea (87) - Cherchez (32), Aioani (79), Neicuțescu (80).

CS Mioveni: Sima - Beța, Celea, Burnea (cpt), Ed.Stoica (46 - Măzărache), Rădescu, Boboc, Lazăr, Herghelegiu, Ișfan (46 - Kileyn), Balint (74 - Ayza). Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia: Aioani - Martac, Leca, Șandru, Dudea, Rață, Panait, Cherchez (cpt; 74 - Neicuțescu), L.Mihai, Novac, D.Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

”Am auzit de la Moldovan că joacă cel mai bun fotbal. Să nu se supere pe mine, dar eu am văzut o echipă care joacă la rezultat și o face foarte bine”, declara înainte de meci Daniel Oprița, promițând că va juca o partidă bună, în ciuda faptului că oaspeții nu prea fac... spectacol! Adevărul este că jocul a început în forță de către gazde, dar, treptat-treptat, târgoviștenii înclină balanța către poarta argeșenilor, având deja o posesie net superioară după prima jumătate de oră (36% - 64%). Și golul nu avea cum să nu cadă: centrare Cherchez din partea dreaptă, șut violent Liviu Mihai, respins cu greu de către portarul Sima și Martac - pe fază, pune latul din apropiere, sub transversală, pentru 0-1 (min.25). Cu 5 minute înainte de pauză, oaspeții solicită penalti la o ciocnire între... Rață și Boboc, dar centralul ia cea mai bună decizie și lasă jocul că curgă. CS Mioveni rămâne în 10, după gafa lui Rădescu, argeșeanul încasând copilărește două cartonașe galbene în doar zece minute... Repriza secundă debutează cu dominarea târgovișteană (39% - 61% la posesie), dar fără vreun efect pe tabela de marcaj... Minutul 59 - pătrundere în suprafața de pedeapsă, adversarul pune mâna pe unul dintre jucătorii Chindiei  și centralul arată ”punctul cu var”, lovitura de pedeapsă fiind transformată precis și eficace de Cherchez (0-2, min.60). Nu trec decât 2-3 minute și Măzărache scutură plasa porții lui Aioani, gazdele marcând cu un om în minus, pe o... relaxare prematură a defensivei târgoviștene (1-2, min.63)! Gândul ne zboară către ”soarta” meciurilor de... 2-0, mai ales că argeșenii pun stăpânire pe joc... Când mai erau vreo 10 minute, Măzărache greșește în atac, L.Mihai recuperează și trimite o pasă lungă, pe atac, preluată de Neicuțescu și încheiată cu un șut violent în plasa lui Sima (1-3, min.81). În fine, D.Florea închide tabela de marcaj în prelungiri (1-4, min.90+4), consfințind victoria Chindiei care recuperează din ”risipa” făcută etapa trecută și ține echipa lui Viorel Moldovan ”în priză”...

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii