1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaconferinta2019febEste promisiunea fermă făcută astăzi de președintele Marcel Ghergu, antrenorul Viorel Moldovan și jucătorii Chindiei Târgoviște. Mai sunt 17 jocuri din actualul sezon al ligii secunde, la capătul căruia ”roș-albaștrii” își doresc să se bucure de o mult-așteptată promovare! ”Dacă vom promova în Liga 1 obligăm pe toată lumea să intervină! Nu știm cât timp va dura reabilitarea stadionului, dar sperăm să jucăm la Târgoviște cât mai repede în Liga 1” – Marcel Ghergu. Vă prezentăm informații de la conferința de presă de astăzi, de la Chindia Târgoviște .

 

Chindia Târgoviște țintește promovarea! Este promisiunea pe care a făcut-o astăzi președintele Marcel Ghergu, dar și antrenorul Viorel Moldovan, alături de elevii lui. Perioada de pregătire s-a terminat, liga a 2-a bate la ușă (n.red. primul meci pentru Chindia este programat vineri, la Târgoviște, cu Aerostar Bacău), iar antrenorul Viorel Moldovan spune că toată lumea este pregătită pentru atingerea obiectivului: ”A fost o perioadă dificilă. A trebuit să parcurgem toate etape necesare pentru a pune totul la punct. A fost un start bun la Mogoșoaia. Băieții s-au prezentat exemplar. Rezultatele nu au fost dintre cele mai bun, dar sunt optimist și încrezător. Cred că vom arăta bine cu Aerostar. Am adus jucători de calitate, care completează acest grup. Am dublat toate posturile și zic că avem o echipă puternică.”

chindiaconferinta2019feb2

Șase noutăți în lot

Președintele Marcel Ghergu a prezentat noutățile Chindiei din această iarnă! Vorbim de Mihai Neicuțescu (revenit la Chindia de la Dinamo Bucureși pentru șase luni, sub formă de împrumut), Rață Vadim (jucător din Republica Moldova), Dan Panait (împrumutat șase luni, de la Concordia Chiajna), Vali Alexandru (Dunărea Călărași), Mihai Leca (venit de la Concordia Chiajna, pentru șase luni, cu opțiune de prelungire) și Bogdan Șandru (de la Dunărea Călărași, venit pentru un an și jumătate - șase luni în liga a 2-a, un an în prima divizie).

 

Pregătire în România

Marcel Ghergu a subliniat că nu s-a dorit un cantonament în afara țării și că jucătorii Chindiei au beneficiat și aici de toate condițiile. Mai mult, antrenorul Viorel Moldovan a completat ideea, declarând că dincolo de faptul că băieții au fost nevoiți să se pregătească în mare parte pe teren sintetic, totul a decurs perfect și chiar a fost mai bine decât dacă s-ar fi plecat peste hotare.

”Dacă promovăm, obligăm pe toată lumea!”

Sigur că pentru fiecare microbist apare întrebarea: ce se întâmplă cu Chindia dacă va promova? Unde și pentru cât timp va juca meciurile de acasă în... deplasare?! Ei bine, iată ce a declarat Marcel Ghergu: ”Dacă vom promova pe terenul nostru clar nu se poate juca! Totuși, vreau să subliniez un aspect, dacă vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, obligăm pe toată lumea să intervină” Cât mai repede! Nu știm cât timp va dura această reabilitare a stadionului. Dar stadionul permite să fie reabilitat. Trebuie însă intervenit destul de mult. Sper să jucăm în Liga 1 cât mai curând la Târgoviște. ”

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii