1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

burleanu213Vizita lui Răzvan Burleanu la Târgovişte se pare că a fost una de bun augur: federaţia susţine proiectul autorităţilor locale şi probabil că va fi ceva mai mult!

Ieri, preşedintele FRF - Răzvan Burleanu s-a întreţinut oficial cu primarul municipiului Târgovişte , preşedintele clubului Chindia - Marcel Ghergu şi alţi edili locali, implicaţi în proiectul iniţial de primărie şi Consilul Judeţean Dâmboviţa, privind construirea unui teren sintetic la Complexul Turistic de Nataţie. Din sursele noastre, am aflat că federaţia va susţine finaciar proiectul, fiind de acord cu amplasamentul noului obiectiv sportiv. Mai mult, se pare că ideea unui stadion modern în Târgovişte a... prins la federaţie, clubul Chindia fiind printre echipele care se bucură de susţinere în mediul federal. Dintre variantele propuse, pare că cea optimă, în opinia federaţiei, ar fi construirea unui stadion ultramodern pe vechiul amplasament - exemplul cel mai concret fiind stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, care a fost refăcut în nici doi ani!

Foto (facebook - Cristian Stan): Preşedintele FRF la Târgovişte

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii